Bevindt u zich in een online relatie en bent u klaar om deze offline te verplaatsen, maar weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Nu de regelgeving voor thuisblijvers begint te versoepelen, worden velen geconfronteerd met het uitzoeken hoe ze hun hervonden virtuele verbindingen kunnen omzetten in persoonlijke status, wat voor sommigen een intimiderende gedachte kan zijn.

 

Misschien vond je het gemakkelijker om iemand online of via apps te leren kennen, omdat je daardoor kon praten over dingen die je misschien niet prettig vond om persoonlijk te bespreken. Of misschien had u tijdens de quarantaine meer tijd om te chatten en maakt u zich zorgen over het schema en de eisen dat het leven van vóór COVID-19 volledig terugkomt. Er zijn ook zoveel vragen die in je opkomen. Zal de chemie hetzelfde zijn buiten een virtuele romance? Hoe stel je gong voor op een date terwijl je nog steeds rekening houdt met de veiligheid van de ander? adultmatch review datingsite is positief.

 

https://www.youtube.com/embed/kaFvRGrWomI

 

Voor alle duidelijkheid, de huidige CDC-richtlijnen adviseren nog steeds zes voet afstand te houden van mensen met wie u niet leeft, grote groepen te vermijden en te isoleren van anderen als u symptomen heeft of bent blootgesteld aan personen met symptomen. Preventieve maatregelen terwijl je in het openbaar bent, zijn ook niet veranderd: de CDC adviseert om in het openbaar een stoffen gezichtsmasker te dragen, je handen vaak te wassen of te ontsmetten met ten minste 60 procent alcohol handdesinfecterend middel, en vermijd het aanraken van je ogen, gezicht of mond.

 

Als je nog niet klaar bent voor persoonlijke interactie, volg dan je gevoel en blijf thuis. Maar als je klaar bent om je te gaan vermengen met de buitenwereld, zorg er dan voor dat je de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen in gedachten houdt, evenals de voorzorgsmaatregelen die in jouw stad of provincie worden opgelegd. Ook voor degenen die aan de laatste kant van het spectrum vallen, vooruit, enkele tips voor het overzetten van je virtuele romance naar de echte wereld tijdens een pandemie.

 

Sociale netwerken. Jong zwarteoverseinen op smartphone die thuis, comfortabel op beige bank zitten, exemplaarruimte. pepper datingsite review is positief.

 

Hoe online dating offline te verplaatsen: deel uw interesse

De eerste stap om uw relatie van een app af te halen, is door uw interesse hierin te delen. Uw virtuele partner kan uw gedachten niet lezen en kan ook aarzelen om te vragen om persoonlijk te ontmoeten, zelfs nadat de thuisblijvende bestellingen zijn opgeheven. “U kunt aangeven dat, terwijl u zich zorgen maakt over COVID-19, u zeer open staat voor het plannen van een persoonlijke sociale afstandsdatum en dat u alle aanbevolen veiligheidsprotocollen zult oefenen,” suggereert celebrity matchmaker en online datingexpert, Carmelia Ray aan The Zoe Report.

 

Lindsey Metselaar, relatiedeskundige en gastheer van de We Met At Acme-podcast, vindt dat het gebruik van het ongemak van het voorstellen van een persoonlijke date eigenlijk een geweldige manier is om het ijs te breken. “Zeg iets als: ‘Zo raar dat we elkaar nog nooit in het echt hebben ontmoet! Het is zo goed om te weten dat je echt bent ”, zegt Metselaar tegen The Zoe Report. “Iets luchtigs en met een goed humeur is altijd een goede ijsbreker.”

 

Hoe online dating offline te verplaatsen: stel comfortniveaus vast

Als je eenmaal een wederzijdse interesse hebt om elkaar te ontmoeten, is het enige waar je op moet letten het meten van comfortniveaus. Dit kan van alles zijn, van verwachtingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) tot het soort date dat je gaat beleven. ‘Het is een goed idee als je een date plant waarop je je comfortniveau van fysieke nabijheid bespreekt’, zegt Ray. ‘Je kunt bespreken of je handschoenen, een masker en een ontsmettingsmiddel draagt.’

 

Als u weet wat uw partner verwacht en zich prettig voelt bij de eerste date, kunt u de planning veel gemakkelijker maken. Je wilt niet opdagen dat ze geen masker of handschoenen dragen als ze dat doen, omdat dat een erg lastige situatie kan veroorzaken en de andere persoon mogelijk kan afleiden van de relatie of de date.

 

En wat als uw partner zich nog niet 100% comfortabel voelt bij een persoonlijke ontmoeting? Het is uiteindelijk aan jou om te beslissen of je in de relatie blijft investeren, maar als je echt potentieel ziet bij die persoon, moet je eren wat hun behoeften zijn, zegt Ray. ‘Je kunt om videodata vragen en regelmatig blijven communiceren totdat je elkaar persoonlijk kunt ontmoeten’, voegt ze eraan toe.